Reiss Motivaatioprofiili RMP

Kuvaus

Steven Reissin mukaan “elämän motiivit” ovat dimensioita, jotka kuvaavat pohjimmiltaan toimintamme tarkoitusperiä. Nämä tarkoitusperät eli motiivit ohjaavat sitä, millaisia tarpeita meillä on ja mitä arvostamme (arvot). Me koemme yksilöllisten tarpeidemme tyydyttämisen elämämme tärkeimmäksi tavoitteeksi. Ilman näiden tarpeiden tyydyttämistä emme koe olevamme onnellisia.

Reiss Motivaatioprofiili (RMP) on kyselyyn perustuva analyysi, joka antaa kattavan kuvan ihmisen koko motivaatio- ja perustarverakenteesta. Ihmistä ei tyypitellä eikä hänen motivaatioitaan yksinkertaisteta vain muutamiin perustarpeisiin. Testin tuloksia voidaan hyödyntää mm. elämänhallinnan parantamisessa, työnkuvan suunnittelussa, sitouttamisessa, motivoinnissa ja johtamisessa.

Testi on nopea tehdä sähköisen kyselytyökalun avulla. Sertifioitu RMP- valmentaja tulkitsee tulokset henkilökohtaisessa palautekeskustelussa. Parempi ymmärrys omista perimmäisistä motiiveista, motivaatioista ja arvoista auttaa ihmisiä elämään vahvemmin sen mukaan, miten he oikeasti haluaisivat elää ja mihin heillä on todellista energiaa ja motivaatiota.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reiss Motivaatioprofiili RMP”

Miten tuote toimitetaan?

Ostettuasi tämän tuotteen saat 12 tunnin kuluessa sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tekemään oman motivaatioprofiilisi. Jos sähköpostia ei ala kuulua, tarkistathan myös roskapostikansion. Kun olet tehnyt profiilin, Shani ottaa sinuun yhteyttä, jotta voitte sopia henkilökohtaisen palautekeskustelun ajankohdan.

340,00