VERKKOKURSSI: Mikä minua motivoi? Syväsukellus Reissin motivaatioteoriaan.

Kuvaus

Verkkokurssin avulla:

 • opit ymmärtämään miksi on tärkeää tunnistaa omat perustarpeet eli motiivit
 • millä tavalla motiivit näkyvät ja vaikuttavat meidän jokaisen ajatteluun ja toimintaan
 • mitkä asiat tekevät meistä yksilöitä, erilaisia ja ainutlaatuisia
 • miksi jokin asia on juuri minulle niin tärkeää saavuttaa
 • minkälaisessa tekemisessä olen parhaimmillani
 • miksi jotkin asiat tuntuvat haasteellisilta ja joudun epämukavuusalueelle vaikka joku toinen innostuu samasta asiasta

Verkkokurssi sopii sinulle kun haluat:

 • kurssi sopii ihan jokaiselle
 • parantaa itsetuntemusta
 • ymmärtää paremmin muiden erilaisuutta
 • etsit uutta työtä tai mietit “mikä minusta tulisi isona”
 • sanoittaa muille itsellesi tärkeitä asioita niin yksityiselämässä kuin työelämässä
 • haluat kehittää itseäsi työelämässä

Kurssi koostuu videomateriaalista ja erilaisista tehtävistä. Osa tehtävistä vaatii hieman enemmän pohdintaa, kun taas osan tarkoitus on auttaa opiskelijaa poimimaan videomateriaalista avainkohtia. Kurssilla voi edetä omaan tahtiin. Kurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan ostopäivästä, ja tänä aikana sisältöön voi koska hyvänsä palata.

Tällä kurssilla pääset syväsukeltamaan Reissin motivaatioteorian sisältöön ja mikä tärkeintä, saat kattavan käsityksen ihmisten 16 perustarpeesta.

 • Kaipaatko ympärillesi järjestystä?
 • Nautitko pienestä kaaoksesta?
 • Ovatko muutokset mielestäsi mahdollisuus vai uhka, vai kenties jotain siltä väliltä?

Mistä nämä ja monet muut pienet ja suuret erot välillämme johtuvat? Yksi selitys ihmisten välisille eroille löytyy Stephen Reissin 1990-luvulla kehittämän motivaatioteorian avulla. Reissin teoria on ainoa tieteellisesti validoitu ihmisten tarpeiden luokittelujärjestelmä.

 

Tämän kurssin läpikäytyäsi ymmärrät motiivien merkityksen meidän jokaisen ajattelussa, ja osaat paremmin löytää ja hyödyntää omat vahvuutesi.

 

“Selkeä kokonaisuus ja sopivan mittainen kurssi omien motiivien miettimiseen. Olit ihanan luonnollinen videoilla ja myös selkeäsanainen”

“Erittäin hyvät diat kaiken kaikkiaan ja mukava seurata erilaisia käytännönläheisiä esimerkkejä! Sinun selittämänäsi nuo asiat tuntuivat helpoilta ja sain paljon irti tästä kurssista <3 Kiitos!”

“Nyt mä tajuan MIKSI mä käyttäydyn tai tunnen niinkuin käyttäydyn tai tunnen. Ja sehän helpottaa elämää itsensä kanssa kummasti, kun voi tukea tietoisesti vaikkapa omaa palautumista niillä itselleen tehokkaimmilla keinoilla tai työnhaussa voi etsiä sellaista yritystä tai tehtäväkuvaa, jonka sisältö tukee just itselleen ominaisia motivointipiirteitä👍🏻Eikö kuulostakin hyvältä?”

“Mä tunsin itseni omasta mielestä jo aiemmin hyvin. Silti yllätyin, mitä oivalluksia tää on jo muutaman viikon aikana mulle antanut. Lämmin suositus Reiss motivaatioprofiilista sulle, jos oot utelias oppimaan itsestäsi ja haluat tehdä tulevaisuudessa enemmän nappivalintoja”

“Tosi mielenkiintoinen kurssi. Uusi oivallus minulle oli etenkin se, että ihmisten käyttäytyminen ja mielipiteet usein perustuu johonkin heille tärkeään, eli motiiveihin ja arvoihin, eivätkä ole ‘vain mielipiteitä’.
Toinen oivallus oli se, että tiedostamalla taustalla olevia motiiveja, voi paremmin ymmärtää ja hyväksyä muiden ihmisten tekoja ja mieltymyksiä.
Esimerkeistä tunnisti hyvin erilaisia tilanteita esim. omalla työpaikalla”

“Teetin itsestäni Reiss motivaatioprofiilin Shani Livsonin luotsaamana. Wau, mikä itsensä ymmärtämisen matka!”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VERKKOKURSSI: Mikä minua motivoi? Syväsukellus Reissin motivaatioteoriaan.”
Kurssin hankittuasi sinulla on kolmen kuukauden ajan mahdollisuus käydä materiaalia läpi ja palata siihen tarvittaessa. Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset luomaan käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssiympäristöön. Jos sähköpostia ei ala kuulua, tarkistathan myös roskapostikansion.

95,00