VERKKOKURSSI: Mikä minua motivoi? Syväsukellus Reissin motivaatioteoriaan.

Kuvaus

Kurssi koostuu videomateriaalista ja erilaisista tehtävistä. Osa tehtävistä vaatii hieman enemmän pohdintaa, kun taas osan tarkoitus on auttaa opiskelijaa poimimaan videomateriaalista avainkohtia. Kurssilla voi edetä omaan tahtiin. Kurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan ostopäivästä, ja tänä aikana sisältöön voi koska hyvänsä palata.

Tällä kurssilla pääset syväsukeltamaan Reissin motivaatioteorian sisältöön ja mikä tärkeintä, saat kattavan käsityksen ihmisten 16 perustarpeesta.

  • Kaipaatko ympärillesi järjestystä?
  • Nautitko pienestä kaaoksesta?
  • Ovatko muutokset mielestäsi mahdollisuus vai uhka, vai kenties jotain siltä väliltä?

Mistä nämä ja monet muut pienet ja suuret erot välillämme johtuvat? Yksi selitys ihmisten välisille eroille löytyy Stephen Reissin 1990-luvulla kehittämän motivaatioteorian avulla. Reissin teoria on ainoa tieteellisesti validoitu ihmisten tarpeiden luokittelujärjestelmä.

Tämän kurssin läpikäytyäsi ymmärrät motiivien merkityksen meidän jokaisen ajattelussa, ja osaat paremmin löytää ja hyödyntää omat vahvuutesi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VERKKOKURSSI: Mikä minua motivoi? Syväsukellus Reissin motivaatioteoriaan.”
Kurssin hankittuasi sinulla on kolmen kuukauden ajan mahdollisuus käydä materiaalia läpi ja palata siihen tarvittaessa. Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset luomaan käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssiympäristöön. Jos sähköpostia ei ala kuulua, tarkistathan myös roskapostikansion.

135,00