Tilaus ja toimitusehdot

Tilaus ja Toimitusehdot

BaPersonell – Baltic Archipelago Oy 2141972-4 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityisille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: shani.livson@bapersonnel.fi
Puhelin: 040 823 7173
Postiosoite: Mannerheimintie 21-23 C 39 Helsinki 00250

Tuotteiden ostaminen verkkokaupasta

Kurssituotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta bapersonnel.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksen jälkeen voit kirjautua sivustolle käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Oma tili -linkin kautta löydät tilaustesi tiedot sekä verkkokurssit ja tuotteet, joille sinulla on voimassa oleva käyttäjäoikeus.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visman verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma tai Paybyway Oy.

Visma välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Vismasta: https://visma.fi/vismapay/maksupalvelu

Visma PayForm-maksunvälityspalvelu välittää maksusi BaPersonell – Baltic Archipelago Oy. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Visma tai Paybyway Oy, olemme välittäneet maksusi.

BaPersonell – Baltic Archipelago Oy  toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. BaPersonell – Baltic Archipelago Oy  huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Maksutavat
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

Visma PayForm -maksupalvelun yhteystiedot
Visma PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 3154 2037, arkisin 8-16
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

Tilauksen peruuttaminen

Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 päivän kuluessa verkkokurssin ostopäivästä lähtien, mikäli kurssin suorittamista ei ole ehditty aloittaa. 

Kuluttajansuojalain 16 § mukaan digitaalisen tuotteen palautusoikeus raukeaa, kun sisällön toimittaminen on todennettavasti aloitettu. Sivuston järjestelmä havaitsee heti, kun verkkokurssin suorittaminen aloitetaan.

Peruuttamisoikeus ei koske mahdollisia käyttäjän omien teknisten taitojen tai laiteongelmien johdosta johtuvia vaikeuksia saada ostettu verkkokurssituote käyttöön, mikäli verkkokurssin suorittaminen on aloitettu.

Reklamaatiotapauksissa Bapersonell-sivusto neuvottelee tilanteesta asiakkaan kesken ja tekee päätöksen mahdollisesta hyvityksestä asiakkaalle.

Ota ensi tilassa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat peruuttaa tekemäsi tilauksen. Yhteydenotot sähköpostitse shani.livson@bapersonnel.fi

Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin käyttöehtoihin sekä sivuston ja ostajan välistä tilausta ja sopimusta koskeviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia.

Bapersonnel-sivusto pyrkii ensisijaisesti ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet neuvottelemalla. Jos käyttöehtoja ja/tai tilausta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, kuluttaja-asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen yhteydenottoa kuluttajariitalautakuntaan ostajan tulee olla yhteydessä lähimmän maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttaja-asiakas voi myös saattaa käyttöehtoihin ja/tai Tilaukseen liittyvän erimielisyyden ratkaistavaksi Euroopan komission ylläpitämän niin kutsutun verkkovälitteisen riidanratkaisun kautta (http://ec.europa.eu/odr).

Käyttöehtoihin ja/tai Tilaukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti Keski-Suomen käräjäoikeudessa. Kuluttajan asemassa oleva ostaja voi kuitenkin aina nostaa kanteen tai olla vastaajana myös asuinpaikkansa toimivaltaisessa alioikeudessa.

Käyttöehtojen muuttaminen

Bapersonell-sivustolla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja julkaisemalla uudet käyttöehdot Verkkokaupassa ja ilmoittamalla rekisteröidyille käyttäjille muutoksista käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjä hyväksyy muutetut käyttöehdot jatkamalla Verkkokaupan käyttöä ehtomuutosten julkaisun jälkeen.

Vastuunrajoitus

Bapersonnel-sivusto ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka ostajalle aiheutuu Verkkokaupan tai tuotteiden käytöstä.

Tässä kohdassa mainittu vastuunrajoitus ei rajoita kuluttajan pakottavan lainsäädännön mukaisia oikeuksia korvaukseen.