Miksi sinun pitäisi tuntea motiivisi?Tiedätkö mikä sinua motivoi?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen verkkokurssillani.

Kurssin läpikäytyäsi ymmärrät, mikä tekee meistä yksilöitä ja ainutlaatuisia. Miksi jokin asia on juuri sinulle niin tärkeä tehdä/ saavuttaa. Minkälaisessa tekemisessä olet parhaimmillani, miksi jossain tilanteessa koet epämukavuutta ja turhaudut.

Omien perustarpeiden/ motivaation ymmärtämisen avulla tunnistat ja löydät vahvuutesi. Sen jälkeen onkin helppoa tehdä oikeanlaisia valintoja ja sitä tekemistä, missä olet parhaimmillasi. Näin pysyt energisenä ja hyvinvoivana erilaisissa, joskus haastavissakin tilanteissa.

Kurssin hankkineet voivat lisäksi ostaa oman Motivaatioprofiilin alennettuun hintaan.

Kurssin viitekehyksenä on psykologian professori Steven Reissin tieteellinen motivaatioteoria. Teoria perustuu 16 elämän perustarpeeseen eli motiiviin. Nämä motiivit ohjaavat meitä kaikessa tekemisessä. Kun tunnemme motiivimme, osaamme tehdä oikeita valintoja ja onnistumme niin yksityiselämässä kuin työssä. Näillä kaikilla motiiveilla on kaksi ominaisuutta: mitä halutaan ja miten paljon halutaan. Jokainen haluaa näitä samoja asioita, mutta ei yhtä suuressa määrin. Toisin sanoen, jokainen asettaa ne erilaiseen yksilölliseen tärkeysjärjestykseen.

Motivaatioiden tuntemus tukee itsensä ja muiden johtamista, opettaa ymmärtämään ja hyödyntämään erilaisuutta, vahvistaa ihmisten välistä luottamusta niin yksityis- kuin työelämässä, ehkäisee ristiriitoja sekä auttaa konfliktien ratkaisemisessa

Tule siis mukaan verkkokurssilleni, lupaan sinulle antoisan tutkimusmatkan itseesi