Mikä minua motivoi? Syväsukellus yksilöllisyyden ja erilaisuuden ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen.

Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
135

Tällä kurssilla pääset syväsukeltamaan Reissin motivaatioteorian sisältöön ja mikä tärkeintä, saat kattavan käsityksen ihmisten 16 perustarpeesta.

  • Kaipaatko ympärillesi järjestystä?
  • Nautitko pienestä kaaoksesta?
  • Ovatko muutokset mielestäsi mahdollisuus vai uhka, vai kenties jotain siltä väliltä?

Mistä nämä ja monet muut pienet ja suuret erot välillämme johtuvat? Yksi selitys ihmisten välisille eroille löytyy Stephen Reissin 1990-luvulla kehittämän motivaatioteorian avulla. Reissin teoria on ainoa tieteellisesti validoitu ihmisten tarpeiden luokittelujärjestelmä.

Kurssin kouluttajana toimii Shani Livson, motivaatiovalmentaja

Omien tarpeiden tunnistaminen auttaa meitä tekemään valintoja, joiden ansiosta voimme paremmin. Omien ja muiden motiivien tiedostaminen helpottaa myös ihmisten välistä vuorovaikutusta. 

Olemme jokainen motivaatioprofiililtamme täysin ainutlaatuisia. Motivaatioteorian tunteminen auttaa meitä jokaista ymmärtämään sekä itseämme että muita, ja siitä voi olla apua myös erilaisissa vuorovaikutukseen, toimintatapojen erilaisuuteen ja suhtautumistapojen eroihin liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Siispä, jos mietit esimerkiksi:

  • Miksi kollega toimii niin kuin toimii?
  • Miksi sinusta tuntuu epämukavalta, vaikka kaikille muille jokin asia on ihan ok?
  • Miksi muutokset tuntuvat aina kovin vaikeilta?
kannattaa ehdottomasti tulla mukaan tälle kurssille tutustumaan Stephen Reissin motivaatioteoriaan, sekä 16 elämän perustarpeeseen, eli motiiviin.

Tämän kurssin läpikäytyäsi  ymmärrät motiivien merkityksen meidän jokaisen ajattelussa, ja osaat paremmin löytää ja hyödyntää omat vahvuutesi.

Kurssin hankittuasi sinulla on kolmen kuukauden ajan mahdollisuus käydä materiaalia läpi ja palata siihen tarvittaessa. 

Lisäksi hankittuasi ja opiskeltuasi tämän verkkokurssin sinulla on mahdollisuus ostaa oma motivaatioprofiilin kartoitus alennettuun hintaan.