Kurssin sisältö

Kurssi koostuu videomateriaalista ja erilaisista tehtävistä. Osa tehtävistä vaatii sinulta enemmän pohdintaa, kun taas osan tarkoitus on auttaa sinua poimimaan videomateriaalista avainkohtia.

Voit edetä kurssilla omaan tahtiisi. Kurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan ostopäivästä, ja tänä aikana voit koska hyvänsä palata käymään kurssimateriaalia läpi.

Shanin tavoitat puhelimitse (040 823 7173) ja sähköpostitse . Lisäksi kurssin kohdassa RMP menetelmänä voit halutessasi kysyä Shanilta mieltäsi askarruttavia asioita kurssialustan kautta, ja saat vastauksen sähköpostitse. 

Kurssin rakenne

Tämä kurssi koostuu johdannon lisäksi viidestä oppitunnista, joista neljässä käsitellään Reissin motivaatioteoriaa. viimeisessä oppitunnissa on aika kiittää osallistumisestasi kurssille ja kerätä palautetta. Lisäksi kurssin viimeisen luvun läpikäytyäsi pääset halutessasi hankkimaan Reiss motivaatioprofiilin alennettuun hintaan.

Kurssin luvut:

  1. Tervetuloa kurssille
  2. Miksi minun pitäisi tuntea omat motiivini
  3. Motivaatiotutkimuksesta
  4. 16 motiivialuetta
  5. RMP menetelmänä
  6. Lopuksi & palaute

Pääset navigoimaan kurssin sisällössä joko vasemmanpuolisen valikon avulla, tai kunkin osion loppuosassa olevan valikon kautta. 

Materiaalin kopiointi ja edelleen jakaminen on ehdottomasti kielletty.